Welkom bij Ardjunity

Over Ardjunity

Lezingen & Trainingen

Contact

Yoga & Aurahealings

Muziek & CD's

Veel gestelde vragen

Bestellen

Bestellen

Bestelinformatie

Als u een cd wilt bestellen dan kunt u het verschuldigde bedrag à 20,- euro overmaken op girorekeningnummer 3 175 165 ten name van 'Stichting COM' te Nieuw Scheemda onder vermelding van de gewenste titel)

De cd wordt zo spoedig mogelijk na ontvangst van het bedrag verzonden naar het op het overschrijvingsformulier vermelde adres. In de praktijk komt dit er meestal op neer dat u uw bestelling na ongeveer twee weken in huis heeft.

Let op: als u internetbankiert geeft de bank uw adres niet altijd door. Als u een cd bestelt is het in dat geval verstandig bij de opmerkingen uw adres te noteren.

BESTEL NU de cd Chakramuziek

BESTEL NU de cd Cosmic Frequency Music

De Persoonlijke CD

U kunt via 0598 - 446 341 een afspraak maken voor een telefonisch consult met Bianca voor het beantwoorden van al Uw vragen, het geven van adviezen, een aurahealing en een diagnose van Uw chakra's. Hero stuurt U dan een Persoonlijke CD die is samengesteld n.a.v. het door Bianca voor U uitgeschreven recept. Op deze cd precies de muziek die Uw chakra's nodig hebben. De kosten van een consult / healing, een cd plus een controleafspraak kunt U voldoen via de meegestuurde acceptgiro en bedragen 40 euro per uur plus 20 euro voor de cd.

Het is mogelijk om na enige tijd contact met Bianca op te nemen om de uitwerking van cd en healing te laten controleren. Aan deze controleafspraak zijn geen extra kosten verbonden. Voor eventuele vervolg-healings rekent zij 40 euro per uur.

Voor afspraken, boekingen en al Uw vragen zijn wij bereikbaar via 0598 446 341. Natuurlijk kunt U Ardjunity altijd mailen via info@ardjunity.com.

Welkom bij Ardjunity

Over Ardjunity

Lezingen & Trainingen

Contact

Yoga & Aurahealings

Muziek & CD's

Veel gestelde vragen

Bestellen