Welkom bij Ardjunity

Over Ardjunity

Lezingen & Trainingen

Contact

Yoga & Aurahealings

Muziek & CD's

Veel gestelde vragen

Bestellen


Over Ardjunity

De muziekgroep Ardjunity bestaat uit de bekende aura-chakra-healer Bianca Holst en de componist Hero Wouters. De naam is ontleend aan Ardjuna, de boogschutter uit de Mahabharata die om zichzelf trouw te blijven gedwongen werd een strijd te voeren die hij liever uit de weg was gegaan. Hij leert ons te vertrouwen op onze talenten en met vrede in ons hart onze kracht te richten en zo moeilijke situaties te overwinnen (overigens zijn zowel Bianca als Hero astrologisch gezien dubbele boogschutters).
“Unity” staat niet alleen voor hun samenwerking, maar ook voor een synthese van de kennis uit Oost en West.

Na hun eerste muziekstuk in 1976 voor de VPRO-radio hebben Bianca en Hero elkaar muzikaal niet meer losgelaten. Ze werkten samen in de groepen Second Eisenbrück, Terlaak-Wouters Orchestra (The Two), d’Archangel (met de Engelse componist Edward Ka-Spel), Panta Rhei, H.H.H.Erlebnis (met componist Cees Hiep), Dakloze Improvisatie Maatschappij en nu dus Ardjunity. Bij de Stichting Componisten van Overbodige Muziek verschenen cd's van Bianca, Hero, Panta Rhei en H.H.H.Erlebnis.


Bianca Holst

Bianca Holst volgde van 1979 tot 1983 de opleiding tot theatermaakster aan de Toneelschool te Amsterdam. Ze speelde onder andere bij het Publiekstheater, Toneelgroep Arnhem, F-Act en het Werkteater en werkte mee aan speelfilms en radio- en tv-programma's.


Ze werkte met Hero Wouters via onder andere hun eerdere muziekgroep “Panta Rhei”. Ze is mede-oprichtster van de Stichting Componisten van Overbodige Muziek waarvoor zij zingt, componeert en regisseert, ze geeft theater lessen aan kinderen en volwassenen, en maakte een uitgebreide studie van voedingssystemen zoals de Macrobiotiek.

In 1989 volgde Bianca een vakopleiding tot aurahealer aan het Centrum voor Healing en Energetisch Bewustzijn. Sindsdien geeft ze met veel succes aurahealings en yogalessen, vaak in samenhang met voedingsadviezen. Ze schreef 10 toneelstukken, haar muzikaal werk werd uitgevoerd in 30 concertprogrammaas en is uitgegeven op meer dan 30 Cd's, Lp's en cassettes.


Hero Wouters

Hero Wouters was voordat hij zich terugtrok in de stilte van het Groningse platteland ooit docent beeld-geluids-correlaties en elektronische muziek aan de Vrije Akademie Den Haag, producer / eigenaar van een multitrack-opnamestudio in Amsterdam, en als componist verbonden aan het Werkteater aldaar.

Hij is onder andere maker van geïmproviseerde elektro-akoestische muziek, ontdekker van de verborgen muziek van Godfried Bomans en initiatiefnemer van de COM, de organisatie van Componisten van Overbodige Muziek, namens welke hij eens in een televisieprogramma de ook letterlijk geruchtmakende compositie "Solo voor Bakstenen en Ruiten" uitvoerde. Op dit ogenblik werkt hij samen met Bianca een luister-route ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van het Genootschap van Nederlandse Componisten. Hero de uitvinder van de inmiddels welbekende Chakramuziek.

Hij schreef muziek voor zo'n 80 films en theaterstukken, en componeerde en organiseerde voor de COM tientallen concerten. Zijn werk verscheen op meer dan 50 Lp's en Cd's in binnen en buitenland. Zie voor meer informatie (en voor het beluisteren van zijn muziek) de website www.herowouters.nl.


Welkom bij Ardjunity

Over Ardjunity

Lezingen & Trainingen

Contact

Yoga & Aurahealings

Muziek & CD's

Veel gestelde vragen

Bestellen

.