Welkom bij Ardjunity

Over Ardjunity

Lezingen & Trainingen

Contact

Yoga & Aurahealings

Muziek & CD's

Veel gestelde vragen

Bestellen


Iedereen vanaf 18 jaar is welkom om in “Sportcentrum Nico Jager”, Bovenburen 104b te Winschoten, deze veelzijdige Yoga te komen doen. Yoga leert je balans vinden tussen in- en ont-spanning.

De lessen duren 1.30 uur en zijn opgebouwd in drie delen:
1. Harmoniseren van lichaam en geest, opwarming met wereldmuziek.
2. Oefeningen om kracht, lenigheid en conditie op te bouwen. Correctie- en balans-oefeningen en Shiatsu-massage. Er is veel persoonlijke aandacht voor houding en ademhaling. Je doet oefeningen individueel en met anderen. 
3. Ontspanning, geleide fantasie en meditatie met meditatie-muziek.

Vooral mensen die veel achter de computer zitten, op school of werk kunnen door in de pauze een paar oefeningen te doen zich beter concentreren. Energie stroomt weer door.
Okido Yoga daagt je uit om persoonlijk en bewust met je leven om te gaan.

Docent Bianca Holst heeft 20 jaar les ervaring ze combineert haar kennis over Yoga, Yin Yang levens wijze met haar theater-achtergrond.
Dus wie zin heeft om kennis te maken kan een les op proef meedoen. Neem voor actuele informatie zoals lestijden contact op met Bianca (0598 446341) of kijk op Bianca's website.

EXTRA: ZWANGERSCHAPS-YOGA

Vanaf 4 oktober in Sportcentrum Nico Jager, iedere dinsdag van 19.30 tot 21.00 uur. Voor info bel Bianca: 0598 446341!


Aurahealing

Via een aurahealing kunnen energieverstoringen en oorzaken van ziekten opgespoord en behandeld worden. Deze spirituele behandelwijze geeft de cliënt de mogelijkheid om meer inzicht te verkrijgen in zijn of haar eigen levensproces. Waarom zijn de dingen zoals ze zijn en hoe ga ik daar mee om? U wordt in de behandeling zowel geestelijk als lichamelijk bevrijd van negatieve energie. Ondersteund met voedings- en houdings-adviezen is aurahealing een zeer betrouwbare genezings-methode. Vaak ervaart men het als een openbaring dat het leven (en hij- of zijzelf) zo licht kan zijn.

U kunt via 0598 - 446 341 een afspraak maken voor een telefonisch consult met Bianca voor het beantwoorden van al Uw vragen, voor een diagnose van Uw chakra's, voor het geven van adviezen en voor een aurahealing. U krijgt bij een eerste healing ook altijd een Persoonlijke CD opgestuurd. De kosten van een consult / healing, met een persoonlijke cd en een (gratis) controlegesprek bedragen 40 euro per uur plus 20 euro voor de bijbehorende cd. Vervolg-healings voor 40 euro per uur. U kunt ons natuurlijk altijd mailen als U hierover vragen heeft.Welkom bij Ardjunity

Over Ardjunity

Lezingen & Trainingen

Contact

Yoga & Aurahealings

Muziek & CD's

Veel gestelde vragen

Bestellen